Agenda

Kunstroute Leiden

Op zaterdag 21 en zondag 22 september vindt voor de 25e keer de Kunstroute in Leiden plaats. De organisatie is de laatse jaren in handen van de Lakenhal in de persoon van Resi van der Ploeg. Uiteraard zetten de kunstemnaars op Haagweg4 hun deuren ook open voor geintereseerde bezoekers en potentiele kunstkopers!

Startpunt in vernieuwd Museum De Lakenhal Museum De Lakenhal heropent op 20 juni 2019 en is zo na ruim 2 jaar weer het startpunt van de Kunstroute Leiden. Gedurende het Kunstrouteweekend worden hier de gratis routegids en aanvullende informatie verstrekt. Ook wordt werk van enkele hedendaagse Leidse kunstenaars getoond. Alle deelnemende locaties zijn op beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur geopend. De deelnemers zijn vanaf 14 juni 2019 te vinden op www.kunstrouteleiden.nl

25 jaar Kunstroute Wat in 1994 begon met 44 deelnemers is in 25 jaar uitgegroeid tot een cultureel evenement met 165 deelnemers. Het zilveren jubileum krijgt vorm in feestelijke activiteiten en een jubileumeditie van het routeboekje.


https://www.kunstrouteleiden.nl/home