Bedrijven & Kunstenaars

Gemma Steemers

Gemma Steemers is kunstenaar én sociaal psycholoog. Een ongewone combinatie die zij uitstekend weet te combineren op haar atelier op de Haagweg. Als psycholoog begeleidt ze jongeren en jong volwassenen op hun weg naar studie of werk. Ze ziet dat jongeren heel veel in hun mars hebben maar dat het er soms niet helemaal uitkomt. Met hulp van Steemers onderzoeken de jongeren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen en gemotiveerd en op eigen kracht verder kunnen. Kijk voor meer informatie op www.talent-op-1.nl

Als kunstenaar is Gemma Steemers zich na de kunstacademie steeds meer gaan richten op toegepaste kunst en ontwerpen. Momenteel werkt ze voornamelijk met leer en ontwikkelt ze een eigen collectie tas-accessoires, ook wel ‘bag-charms’ genoemd.

Gedreven door haar passie voor textiel, leer en allerlei handvaardigheidstechnieken streeft ze naar een vorm van puurheid en kwaliteit in haar werk. Gemma combineert beide beroepen op haar atelier op de Haagweg, een heerlijke locatie om geïnspireerd te kunnen werken.

Contact

www.talent-op-1.nl