Bedrijven & Kunstenaars

Lola Pictures

Lola Pictures is fotografie , schrijven met licht op vele materialen !

Jaah .....Wat doet Lola Pictures nou precies??? Nou, Lola Pictures doet heel veel met Foto's. Neen ....,niet alleen maar mooie plaatjes schieten. Ik lever content in beeld voor websites, jaarverslagen, hotel aankleding in gordijnen, fotowanden, raamfolies voor winkels , medische praktijken, restaurants. Kroegbaas, IT-ondernemer, muzikant of kunstenaar en dergelijke, ik kan U helpen met fotografie door op locatie Uw personeel op de 'gevoelige plaat' vast te leggen voor Uw website. Daarbij bent U van harte welkom in mijn studio op de Haagweg 4, in Leiden, samen met Uw geliefden, voor een fotoshoot. Samen zoeken wij naar de beelden die bij U passen. U kunt dan meteen ter plekke al mijn showmaterialen bekijken, want er zijn vele mogelijkheden met fotografie. Ik ben 'old school' opgeleid, maar werk zowel analoog als digitaal. Na vrijblijvende kennismaking , gaan wij samen aan de slag, om Uw wereld een stukje mooier te maken. Ik heb vele prachtige momentopnames gemaakt tijdens mijn reizen, maar heb ook het juiste oog voor alledaagse kleine details.

Ik speel met licht en kleur en het kader van de camera in mijn foto's. Ook bewerk ik de foto's in verschillende apps , tot een prachtig resultaat. Mijn creativiteit en estetisch gevoel zijn mijn leidraad.

"Photography is putting one's head, one's eye ,and one's heart at the same axis. "

Henri Cartier -Bresson

Miriam van Praag is al 25 jaar onderneemster en fotografe voor Lola Pictures. Ik geef ook workshops fotografie en camera training voor jong en oud! Ik ben lid van Dutch Photographers. Voor informatie over en inrichting met werk van Lola Pictures kunt U altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contact

0614493696
miriamvanpraag@mac.com
lolapictures.nl/