Bedrijven & Kunstenaars

Michiel Keller

Michiel Keller is opgeleid als filmmaker (Filmacademie & KABK Den Haag, Videovormgeving). Hij werkt aan filminstallaties, aan diverse eigen documentaires rond kunst, mysteries en geluid en maakt graag film als onderdeel van theatervoorstellingen.

Kijken met je oren: Soundscape Cinema. Momenteel is Michiel met andere makers aan het werk aan een door hem opgezet project genaamd ‘Kijken met je oren: Soundscape Cinema’. Een project waarbij eerst de soundscape wordt gemaakt en daarna de filmbeelden. ‘Het verhaal’ wordt voornamelijk in geluid verteld. Hij is hierbij op zoek naar een andere kijkervaring, waarbij geluid het beeld domineert.

Zijn films zijn vertoond op het Internationaal Film Festival Rotterdam (winnaar Filmnet scenarioprijs), Nederlands Filmfestival, Split Filmfestival (Kroatië), New York Film Festival, Eigentijds Festival, The One Minutes, Leiden International Filmfestival en de Nederlandse Dansdagen.

Zijn foto/film-installaties waren te zien op Oerol, Eigentijds Festival, Nieuwe Energie, Rap Architectuurcentrum en in museum De Lakenhal. Theatervoorstellingen gecombineerd met film onder andere bij projecten van Schemerstad, Utopisch Nest, Onno Innemee, John Schleipen, Frank van Pamelen en twitterdichter Jan J.Pieterse.

Kijk voor meer informatie ook op: www.michielkeller.nl

Contact

06-48699749
info@kellerfilm.nl
www.kellerfilm.nl