Bedrijven & Kunstenaars

Mirèse Mudde

Mirèse Mudde is beeldhouwer en gespecialiseerd in het portret. Een portret boetseren is een vak apart. Iedereen is uniek, dát is de kunst om te laten zien. De karakteristiek treffen en een gevoel tot uitdrukking brengen kan voor Mirèse alleen wanneer je iemand persoonlijk waarneemt bij een life- poseer-sessie.

Als iemand voor je poseert beleef je de persoon, neem je daarvan iets mee tijdens je werk. Je handschrift, de vorm en structuur zijn een uiting van de emotie die je ervaart. De totale beleving van de persoon komt tot uitdrukking in het portret. Daarbij is het zoeken naar de essentie en de vorm die daarbij past een uitdagend proces. Mirèse Mudde neemt je mee in dit proces.

De mens is belangrijk in haar werk. Niet alleen in het portret maar ook in haar vrije werk. Studies naar model worden uitgewerkt en leiden tot autonome beelden. Torso’s, in brons en steen. De houdingen geven een gevoel weer, de vorm moet dat laten zien.

Via workshops is zij weer op een andere manier met mensen bezig. Portret-boetseren in 6 lessen, in kleine groepen, intensieve begeleiding. Voor een portretopdracht en andere informatie kunt u bij haar terecht.

Contact

Haagweg 4 G 01
06 29201669
beelden@miresemudde.nl
www.miresemudde.nl/