Bedrijven & Kunstenaars

Studio Kordaat

Wij zijn Kordaat: een creatief bureau in Leiden voor grafisch ontwerp, branding en communicatie.

We houden van aanpakken en kenmerken ons graag door een persoonlijke aanpak te hanteren. Wij denken mee met klanten alsof we in hun schoenen staan. Zo bekijken we ieders behoeften, middelen en doelen om tot een passende oplossing te komen.

Wij schuiven graag aan om bij de start van een traject aanwezig te zijn en een samenwerking van begin tot eind mee te maken en te begeleiden. We verdiepen ons in uw bedrijf en dienst/product en zijn uw gesprekspartner voor verschillende uitdagingen. U stelt misschien een vraag aan ons, maar schrik niet als wij ook vragen aan ú stellen. Vanuit een helder uitgangspunt pakken we dit door.

Wij verlenen diensten aan uiteenlopende organisaties, bedrijven en merken. Van MKB tot en met grote culturele organisaties.

De aard van de dienst kan variëren van een brainstormsessie om nieuwe ideeën te genereren, concept, strategie en grafisch ontwerp van een identiteit of campagne, ontwerp en bouw van websites en mobiele applicaties tot de vormgeving van brochures of jaarverslagen. Belangrijk is dat het medium het doel heiligt.

Wij geloven in sterke merken bouwen. De kracht van een merk komt vooral tot uitdrukking wanneer verschillende elementen goed op elkaar aansluiten: de samenhang van strategie, (visuele) identiteit, communicatie, passende uitingen en tone of voice op basis van een goed concept die bij uw bedrijf of organisatie past.

Contact

Haagweg 4 G3, 2311 AA Leiden
0641924007 / 0615411159
info@studiokordaat.nl
www.kordaat.nl